Du er ikke logget på.

OPGRADERING

Der arbejdes pt. på at få opgraderet diverse ting på serveren. Der kan derfor forekomme nedetid på GF-Forum.dk over de kommende dage.

Vi beklager ulejligheden!

Kære gæst, velkommen til GF-Forum. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

White Stripes

Professionel

(78)

Indlæg: 1.240

Oprettet: 09.02.2009, 15:11

Geografisk placering: København

Reputation modifier: 12

  • Send privat besked

21

02.10.2018, 14:16

@ White Stripes

Ja, det kan sagtens være en overtolkning. Men at man udadtil fastholder målsætning om top 6 er ikke uforeneligt med, at man indadtil har justeret kursen lidt ift. den sportslige udvikling.

Vi er nok, som Phister også er inde på, brændte børn, der har svært ved at tro på, at det kan lykkes, og derfor tager vi en masse forbehold.

/W


Næsten alt er muligt. Men det er gætteri.

Organsationen har en officiel målsætning. Det er den, som er interessant.

Jeg kan i øvrigt slet ikke se den ændring, der antydes. Jeg kan se, at man igen og igen siger, at man vil med i medaljeslutspillet, og at det er muligt, men at det bliver et rotteræs. Så for mig har man i AGF - som man skal - en målsætning, som er både attraktiv og realistisk. Andet end det, så er det ikke en målsætning.

Indlæg: 1.582

Oprettet: 14.06.2013, 22:20

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

22

03.10.2018, 08:36

Det er måske lidt tidligt at drage endelige konklusioner, men du peger på en markant kontrast i signalerne. Efter at have set dokumentaren, der handler om transfer-finalen, hælder jeg til at tro, at DN/PC/DN har justeret den sportslige strategi en smule. Dette efterår handler det om at komme igennem med skindet på næsen (og sorte tal på bundlinjen), bygget på holdets soliditet og defensive struktur, simpelthen fordi det ikke lykkedes at lande de offensive forstærkninger, man havde håbet på. "Så kører vi med den trup, vi har", siger DN på et tidspunkt, hvilket kan tolkes som en erkendelse af, at farten på projektet sættes ned.

Hvis det lykkes (dvs. at GF holder sig i eller tæt på top 6), så kan man gå ud af året med både sportslig og økonomisk troværdighed, og man kan, som det også antydes i dokuen, sigte mod en højere transferhylde i de næste vinduer. Hvis ikke det lykkes, ja så står vi i lort til halsen.

Om man officielt har justeret strategien, er jeg ikke så sikker på, men det er i hvert fald tydeligt, at der er sket en markant ændring af spillestilen fra nedrykningsspillet sidste år til denne sæson. Hvad det skyldes er jeg i tvivl om, for jeg synes ikke, det nuværende hold er dårligere end sidste sæsons.

Som du selv påpeger, risikerer vi at stå i lort til halsen, hvis din teori om, at man har sat farten ned, er rigtig. Der er absolut ingen garanti for at vi kan sikre os en top-6 placering i de seks kampe, der venter efter vinterpausen, hvis vi ikke holder vores nuværende kadence. Det kan blive katastrofalt, at vi ikke gik 100 procent efter sejren mod f.eks. Randers, Vendsyssel og Esbjerg. Det er muligt, at den indstilling vil føre et par nederlag med sig, men den vil også give flere points, for en sejr og et nederlag er som bekendt bedre end to uafgjorte.

Der er desuden heller ingen garanti for, at vi kan få den angrebsforstærkning, du efterlyser, i vinterpausen. Der er ingen kontraktudløb til vinter, og jeg tvivler på, at ledelsen er parate til at bruge mange penge på at forstærke truppen og måske derved risikere at sætte det første forventede overskud i mange, mange år over styr.

Hvis vi ikke ligger til top-6 efter 20 kampe, kan det dog blive nødvendigt, og det sætter ledelsen i et dilemma, som den har været i før: skal vi forstærke truppen uden at have garanti for, at det bringer os i top-6, eller skal vi lade stå til og satse på, at den nuværende trup er stærk nok?

En misset målsætning for tredje år i træk vil være helt uacceptabelt, og den bedste måde at undgå det på vil efter min mening være at sadle om spillemæssigt og begynde at gå efter tre points i alle kampe. De to næste mod OB og AaB bliver retningsgivende.
Signatur for »Phister Loysauce« De unge spillere skal have spilletid, hvis de på nogen måde skal blive klar til at reparere, når der kommer skader. Når man slanker sin trup, er det fordi man har prioriteret, at de unge spillere ikke skal lejes ud, for at de kan udvikle sig. Og så skal de jo spille. De har en kvalitet, der er god nok til superligaen.
Glen Riddersholm, Mediano den 8. oktober

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Phister Loysauce" (03.10.2018, 09:42)


Indlæg: 4.378

Oprettet: 11.09.2008, 00:17

Geografisk placering: Århus

Reputation modifier: 22

  • Send privat besked

23

03.10.2018, 09:54

Som du selv påpeger, risikerer vi at stå i lort til halsen, hvis din teori om, at man har sat farten ned, er rigtig. Der er absolut ingen garanti for at vi kan sikre os en top-6 placering i de seks kampe, der venter efter vinterpausen, hvis vi ikke holder vores nuværende kadence. Det kan blive katastrofalt, at vi ikke gik 100 procent efter sejren mod f.eks. Randers, Vendsyssel og Esbjerg. Det er muligt, at den indstilling vil føre et par nederlag med sig, men den vil også give flere points, for en sejr og et nederlag er som bekendt bedre end to uafgjorte.

Det er sandt at en sejr og et nederlag er bedre end to uafgjorte. Men hvis vi tager udgangspunkt i tre kampe i stedet for i to, så er tre uafgjorte lige så gode som en sejr og to nederlag - men måske nok bedre for moralen på holdet at være ubesejret i tre kampe, end at have tabt to af dem.
Jeg tænker at man vurdere, at i ligaens nuværende format, vil der være så mange tætte kampe, at uafgjort er et godkendt resultat i langt de fleste kampe, fordi alle vinder og taber på kryds og tværs.

Jeg tror ikke der er mange der opererer med en to-kampshorisont. Jeg tror faktisk de fleste kigger på 5 kampe ad gangen og vurderer hvad et fornugtigt pointudbytte er af dem. Og faktum er, at vi lige nu har 16 point for 11 kampe = pointsnit på 1.45. I den gamle struktur ville det pointsnit række til omkring en top 4... i den nuværende tænker jeg, at det må være nok til top 6.

Kan vi række ud efter sejren med succes i flere kampe, er det da ønskværdigt, men altafgørende er det, at vi holder en konstant præstation og et jævnt flow af point, også selvom der er mange uafgjorte.

Så kan du kalde det middelmådighed og rase imod det. Jeg kalder det realisme og en nøgtern vurdering af, hvad der er muligt med den aktuelle trup. Vi har et godt hold, men vi har ikke et hold der er selvskrevet til top 6, eller burde forventes at vinde medaljer.
Jeg forventer imidlertid at allerede i næste sæson, vil der blive gået mere konsekvent efter sejre, men i denne sæson stiller jeg tilfreds med at nå top 6 på en hel dynge af uafgjorte.
Signatur for »Stone Cold« 219 kampe, 100 mål. 12.10.2012 blev AGF og superligaen en legende fattigere. Tak for alt Graulund - du stoppede som du spillede: kompromisløst

"Vi er jo ikke nogen almindelig fodboldklub" -David Nielsen

Indlæg: 1.582

Oprettet: 14.06.2013, 22:20

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

24

03.10.2018, 10:30

Det er sandt at en sejr og et nederlag er bedre end to uafgjorte. Men hvis vi tager udgangspunkt i tre kampe i stedet for i to, så er tre uafgjorte lige så gode som en sejr og to nederlag ...

Meget, meget typisk kommentar fra en meget, meget typisk AGF-fan. Altid tage udgangspunkt i det mest pessimistiske scenarie. Muligheden for at vi kunne vinde to ud af tre kampe indgår slet ikke i din "realistiske og nøgterne vurdering af, hvad der er muligt". Ja, jeg synes sgu, det er trist, at den nøjsomhedskultur og hyldest til middelmådigheden har fået så godt fat i mange fans.

Jeg forventer imidlertid at allerede i næste sæson, vil der blive gået mere konsekvent efter sejre.

Allerede i næste sæson?!? Altså, næst' år? Nu strammer du den vist!
Signatur for »Phister Loysauce« De unge spillere skal have spilletid, hvis de på nogen måde skal blive klar til at reparere, når der kommer skader. Når man slanker sin trup, er det fordi man har prioriteret, at de unge spillere ikke skal lejes ud, for at de kan udvikle sig. Og så skal de jo spille. De har en kvalitet, der er god nok til superligaen.
Glen Riddersholm, Mediano den 8. oktober

fsc

Vismand

(302)

Indlæg: 4.022

Oprettet: 24.02.2009, 17:38

Reputation modifier: 20

  • Send privat besked

25

03.10.2018, 10:45

Jeg er enig med Phister Loysauce i, at det ikke teoretisk er optimalt at reducere risici for nederlag og satse benhårdt på uafgjort i 50-50 kampe:

Den defensive strategi vi kører nu, giver måske 20 % chance for nederlag, 20 % for sejr og 60 % for uafgjort: xP bliver så 1,2 point.
En offensiv strategi hedder måske 40 %, 40 % og 20 % - og det giver xP på 1,4.

Altså at vi forventeligt vil få mere ud af den offensive variant. Men vi skal jo her huske på, at vi møder hold, vi er meget tæt på - så den offensive strategi øger jo også vores konkurrenters xP til ugunst for os.

Endvidere er det jo en proces, hvor den kontrollerende spillestil på langt sigt skal give måske 30-40 % chance for sejr, 30-40 % chance for uafgjort og 20 % chance for nederlag - og så er xP pludseligt 1,4 point for os og 0,95 point for modstanderne.

Ato Vari

Moderator

(450)

Indlæg: 4.995

Oprettet: 12.05.2008, 15:01

Geografisk placering: Århus C

Reputation modifier: 23

  • Send privat besked

26

03.10.2018, 11:00

Altså Phister kalder jo altid sine medfans for alt muligt, men det er den overoptimistiske tilgang, der efter min mening har fået AGF til at snuble i to årtier. Store sats giver nederlag, som i en klub som AGF får alting til at ramle. Jeg er svært fornøjet med, at man nu forsøger at løfte klubben med livrem og seler, selvom jeg meget, meget gerne havde set en lille styrkelse af truppen i sommervinduet for at banke det sidste kvalitet ind i fundamentet.

Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Signatur for »Ato Vari« It's all just a little bit of history repeating.

Stig Skov

Professionel

(37)

Indlæg: 518

Oprettet: 22.06.2008, 02:23

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

27

03.10.2018, 11:16

Man kan også sige, at det er fornuftigt nok at spille uafgjort frem for at være involveret i (for mange) kampe med vinder/taber, da man derved også undgår, at modstanderne får for mange points.

Og ja - så handler det i sidste ende selvfølgelig om at vinde de rette, tabe de ligegyldige og så spille uafgjort i dem man ellers ville have tabt. Men sådan er det jo.

1 registreret bruger har allerede takket.

Brugere der har takket for dette indlæg:

fsc (03.10.2018)

Indlæg: 4.378

Oprettet: 11.09.2008, 00:17

Geografisk placering: Århus

Reputation modifier: 22

  • Send privat besked

28

03.10.2018, 11:26

Det er sandt at en sejr og et nederlag er bedre end to uafgjorte. Men hvis vi tager udgangspunkt i tre kampe i stedet for i to, så er tre uafgjorte lige så gode som en sejr og to nederlag ...

Meget, meget typisk kommentar fra en meget, meget typisk AGF-fan. Altid tage udgangspunkt i det mest pessimistiske scenarie. Muligheden for at vi kunne vinde to ud af tre kampe indgår slet ikke i din "realistiske og nøgterne vurdering af, hvad der er muligt". Ja, jeg synes sgu, det er trist, at den nøjsomhedskultur og hyldest til middelmådigheden har fået så godt fat i mange fans.

Jeg forventer imidlertid at allerede i næste sæson, vil der blive gået mere konsekvent efter sejre.

Allerede i næste sæson?!? Altså, næst' år? Nu strammer du den vist!

Hey Phister, gider du gøre mig en tjeneste? Skru ned for sarkasmen når du debattere med mig. Der er ingen grund til at være en ærgerlig type, når man kan argumentere lødigt for sit standpunkt, det forplumrer bare sagen.

OT: Muligheden for to sejre af tre indgår bestemt i min bevidsthed, men den risiko der er forbundet med at gå kompromisløst efter sejren, er kun måske værd at tage. Mange hold i superligaen er enormt godt sat op til at håndtere en modstander, der satser. Med meget få undtagelser, er de fleste fakisk gearet til at lukrere primært på modstanderens fejl. Det betyder, at risikovillighed straffes. Det ses f.eks. med BIF netop nu - de spiller risikovilligt og er pt. uden for top 6. At spille på den måde er at fæste lid til marginaler og egen kvalitet. Marginalerne har ved gud aldrig været på vores side og egen kvalitet har jeg været inde på: Vi har et godt hold, mne ikke et, der ligefrem er klasser bedre end de andre.
Og ja, jeg forventer at se noget næste (kalender)år - jeg forventer at så snart vi er matematisk sikre på top 6, vil vi spille mere frisk til og øve os i at tage kontrol med kampene. Men med de penge der er på spil, er det altså vanvid at satse før målet er indfriet.

Dertil kommer at vi i godt og vel 20 år adskillige gange har nået netop dette punkt i processen, kun for at blive overmodige og enten forsøge at købe os til en genvej, eller slet og ret antage at vi var stærkere end vi reelt var, og sætte en overmodig (naiv) taktik op. Der er altså ingen grund til at gentage det pjat.
Jeg ynder at sammenligne med Atlético Madrid fordi der er en del lighedspunkter med AGF; stor klub med vanskeligheder og nedrykninger på samvittigheden, kaos i baglandet og en kronisk underpræsterende spillertrup, der enkelte gange ville spille en brandkamp, kun for at falde helt sammen ugen efter. Så kom Simeone til, indførte struktur og (kedelig) resultatorienteret fodbold. Så kom successen stille og roligt, og man begyndte at kritisere ham for at være for defensiv. Det er først de seneste par år, at Atlético er begyndt at ændre udtryk, vel at mærke efter adskillige succesfulde år med en defensiv tilgang. Den slags tager virkelig lang tid, og det er ikke i nærheden af middelmådigt at erkende, at vejen fra bund til top går igennem...midten! Og dér kommer vi til at finde os i at være nogle år.

Jeg er lige fyldt 43. Hvis vi er mestre før jeg fylder 50 betragter jeg det som en dundrende succes. Har vi medaljer inden for de næste 5 år vil jeg faktisk blive lidt overrasket.
Signatur for »Stone Cold« 219 kampe, 100 mål. 12.10.2012 blev AGF og superligaen en legende fattigere. Tak for alt Graulund - du stoppede som du spillede: kompromisløst

"Vi er jo ikke nogen almindelig fodboldklub" -David Nielsen

5 registreret brugere har allerede takket.

Brugere der har takket for dette indlæg:

SteenA (03.10.2018), Queens (03.10.2018), Don Delillo (03.10.2018), swharders (03.10.2018), fsc (03.10.2018)

Winther

Moderator

(94)

Indlæg: 4.218

Oprettet: 13.05.2008, 09:15

Geografisk placering: The Jing, China

Reputation modifier: 19

  • Send privat besked

29

03.10.2018, 12:02

Om man officielt har justeret strategien, er jeg ikke så sikker på, men det er i hvert fald tydeligt, at der er sket en markant ændring af spillestilen fra nedrykningsspillet sidste år til denne sæson. Hvad det skyldes er jeg i tvivl om, for jeg synes ikke, det nuværende hold er dårligere end sidste sæsons.

DN's mener det er et udtryk for strukturen og raesonnement maa saa vaere, at man kan komme i top-6 med udgangspunkt i uafgjort, der kan tippes over til sejr tilstraekkeligt mange gange ifh til nederlag. Ser man paa udviklingen i foraaret og ogsaa hvordan det var i Lyngby (iflg DN selv om ikke andet), blev der loesnes op, da det afgoerende maal var naaet. Det forekommer med andre ord meget bevidst, og kommer vi i top-6 boer maa vi saa ogsaa kunne forvente lidt mere risiko i spillet i medaljeslutspillet, mens vi igen skal vente til vi har sikret overlevelse hvis det mislykkes.

AGF skal vaere tophold igen, men jeg mener det er fornuftigt at erkende at vi oekonomisk er lang, langt efter og ikke har praesteret i mange aar og derfor maa saette nogle delmaal. Vi skal i top-6 i den her saeson som det foerste afgoerende skridt, men det saadan set OK hvis vi kun lige sniger os med. Vi maa naturligvis gerne koere den noget mere sikkert end det, saa jeg haaber da vi kan lave et lille forspring saa der bliver lidt at give af. Om det er fornuftigt vil jo vise sig, der er kontant afregning efter grundspillet og kommer vi i top-6 har han haft ret i strategien, kikser det skulle man have proevet noget andet.

Winther

Moderator

(94)

Indlæg: 4.218

Oprettet: 13.05.2008, 09:15

Geografisk placering: The Jing, China

Reputation modifier: 19

  • Send privat besked

30

03.10.2018, 12:16

Endvidere er det jo en proces, hvor den kontrollerende spillestil på langt sigt skal give måske 30-40 % chance for sejr, 30-40 % chance for uafgjort og 20 % chance for nederlag - og så er xP pludseligt 1,4 point for os og 0,95 point for modstanderne.

I den her saeson hedder fordelingen 27% sejr, 64% uafgjort, 9% nederlag, saa vi er altsaa allerede taettere paa det du siger processen skal foere til (1-2 point fra) end en fordeling der hedder 20/60/20. Det er meget taet, men saa laenge vi vinder 3 hver gang vi taber 1, styrer vi direkte mod top-6. Det havde vaeret bedre at faa en sejr og en uafgjort end to uafgjorte, men der er jo ogsaa lidt tilfaeldigheder i den slags, og i sidste ende kan man stadig bare se paa pointgennemsnittet og forvente at det raekker hvis det nuvaerende holder.

1 registreret bruger har allerede takket.

Brugere der har takket for dette indlæg:

fsc (03.10.2018)

Indlæg: 3.257

Oprettet: 31.05.2008, 13:41

Geografisk placering: Århus C.

Reputation modifier: 18

  • Send privat besked

31

03.10.2018, 13:06

Man kan også sige, at det er fornuftigt nok at spille uafgjort frem for at være involveret i (for mange) kampe med vinder/taber, da man derved også undgår, at modstanderne får for mange points.



Nu snakker vi vel om en hardcore statistisk tilgang, så nej der kan din tese altså ikke bruges på nogen måde
Som udgangspunkt vil det altid i et 3 point system være bedst at gå efter sejren med risiko for at tabe, fremfor at gå efter uafgjort.
Det er selvfølgelig før andre faktorer i de respektive kampe bliver inddraget i det faktum.

Når den urokkelige del så forhåbentlig er fastslået af enhver træner, så kan han derefter vurdere de andre faktorer der gør om det er værd at satse på sejren.
Så som, vil vi virkelig ligeså ofte vinde kampen som vi taber den, de gange vi satser på sejren?
Og de gange vi går efter uafgjort, er vi så det hold der ofte scorer et mål alligevel eller er vi oftere det hold der lukker et ind?
En anden vigtig faktor er naturligvis også modstanderens taktik og styrke i forhold til trænerens eget hold.
Signatur for »Andrewdk« Jeg lukker mine øjne i Aarhus

mulle

Udlært

(10)

Indlæg: 322

Oprettet: 10.06.2008, 14:22

Geografisk placering: aarhus c

Reputation modifier: 6

  • Send privat besked

32

03.10.2018, 15:56

Det hele er efterhånden lidt akademisk herinde:-) Der laves også masser af podcast (fodboldfm, talehuset og stiftens + flere andre) så analyser er der masser af.
Efter at have set højdepunkter fra Aab-OB må jeg tilstå at jeg har mine bange anelser - OB ser frygtelig farlige ud, de har jo masser af store chancer mod AaB, så jeg håber da blot
at DN og Seles i forening kommer op med en god plan - for OB ligner mer boldspillere end vi gør for tiden; så kan vi stikke en kæp i hjulet for deres stigende formkurve... blot med en uafgjort, ja så er jeg tilfreds.
Så har vi Aab kampen efter, og de ser anderledes medgørlige ud!

SteenA

Vismand

(84)

Indlæg: 2.919

Oprettet: 17.05.2012, 15:55

Reputation modifier: 14

  • Send privat besked

33

03.10.2018, 16:35

Efter at have set højdepunkter fra Aab-OB må jeg tilstå at jeg har mine bange anelser - OB ser frygtelig farlige ud


Men faktum er vel, at OB også har opgivet den spilstyrende stil, som Michaelsen ellers lagde op til fra sæsonstarten? Kampen på lørdag kan sagtens blive endnu en langgaber af en taktisk forestilling, hvor begge hold helst vil have at de andre har bolden midt på banen.

Indlæg: 7.911

Oprettet: 16.05.2008, 21:32

Geografisk placering: Østjylland

Reputation modifier: 23

  • Send privat besked

34

03.10.2018, 16:35

Man kan også sige, at det er fornuftigt nok at spille uafgjort frem for at være involveret i (for mange) kampe med vinder/taber, da man derved også undgår, at modstanderne får for mange points.


Nu snakker vi vel om en hardcore statistisk tilgang, så nej der kan din tese altså ikke bruges på nogen måde
Som udgangspunkt vil det altid i et 3 point system være bedst at gå efter sejren med risiko for at tabe, fremfor at gå efter uafgjort.
Det er selvfølgelig før andre faktorer i de respektive kampe bliver inddraget i det faktum.

Når den urokkelige del så forhåbentlig er fastslået af enhver træner, så kan han derefter vurdere de andre faktorer der gør om det er værd at satse på sejren.
Så som, vil vi virkelig ligeså ofte vinde kampen som vi taber den, de gange vi satser på sejren?
Og de gange vi går efter uafgjort, er vi så det hold der ofte scorer et mål alligevel eller er vi oftere det hold der lukker et ind?
En anden vigtig faktor er naturligvis også modstanderens taktik og styrke i forhold til trænerens eget hold.
Kommer det ikke an på hvilket scenarie du vurderer ud fra? Hvis det er 3 kampe og vi taler 1 sejr og 2 tabte vs. 3 uafgjorte - så har modstanderne vel fået 6 point mens vi stadig har fået 3 som de uafgjorte ville have givet? Hvad mangler i udregningen?

Ellers er det klart at træneren vil vurdere hvornår det giver bedst mening at gå efter alle 3 point og det syntes jeg da også DN har gjort. Vi har i flere kampe haft kræfter til at komme med pres i sidste del af kampene men det har blot ikke udmøntet sig i en stor del point.

SteenA

Vismand

(84)

Indlæg: 2.919

Oprettet: 17.05.2012, 15:55

Reputation modifier: 14

  • Send privat besked

35

03.10.2018, 16:48

Man kan også sige, at det er fornuftigt nok at spille uafgjort frem for at være involveret i (for mange) kampe med vinder/taber, da man derved også undgår, at modstanderne får for mange points.



Nu snakker vi vel om en hardcore statistisk tilgang, så nej der kan din tese altså ikke bruges på nogen måde
Som udgangspunkt vil det altid i et 3 point system være bedst at gå efter sejren med risiko for at tabe, fremfor at gå efter uafgjort.
Det er selvfølgelig før andre faktorer i de respektive kampe bliver inddraget i det faktum.

Når den urokkelige del så forhåbentlig er fastslået af enhver træner, så kan han derefter vurdere de andre faktorer der gør om det er værd at satse på sejren.
Så som, vil vi virkelig ligeså ofte vinde kampen som vi taber den, de gange vi satser på sejren?
Og de gange vi går efter uafgjort, er vi så det hold der ofte scorer et mål alligevel eller er vi oftere det hold der lukker et ind?
En anden vigtig faktor er naturligvis også modstanderens taktik og styrke i forhold til trænerens eget hold.


Vi kan godt blive enige om, at 3+0 > 1+1, men Stig Skov har da en pointe i, at de uafgjorte kampe generelt hiver point ud af den samlede pointsum i tabellen. Derfor kan man nok godt med lidt god vilje argumentere for at 1+1 > 2. Derudover er det naturligvis ikke ligegyldigt, hvilke hold vi tager point fra og hvem vi taber til.

Lige nu er vi inde i en stime der hedder, at vi laver ca. 6 point for hver 4 kampe vi spiller. Efter 10 kampe havde vi 15 point. Det samme kunne vi have opnået ved at vinde 5 og tabe 5 kampe. Måden vi har fået dem på er bare langt mere overbevisende (for mig), end hvis vi havde tabt hver anden kamp. Vi er enormt svære at slå, og vi kommer som regel til gode muligheder for at afgøre de her lige kampe til sidst. Der er det så måske at en bedre topangriber kunne have gjort den store forskel. Jeg sidder i hvert fald med en fornemmelse af, at vi godt kunne have haft flere point, selv med den spillestil vi har valgt. Her tænker jeg på kampene mod FCK, Vejle, Vendsyssel, FCN, Randers og igen i Esbjerg, hvor vi enten ikke var helt skarpe nok til sidst, eller decideret blev snydt for ret klare straffespark.

Indlæg: 3.257

Oprettet: 31.05.2008, 13:41

Geografisk placering: Århus C.

Reputation modifier: 18

  • Send privat besked

36

03.10.2018, 16:52

Kommer det ikke an på hvilket scenarie du vurderer ud fra? Hvis det er 3 kampe og vi taler 1 sejr og 2 tabte vs. 3 uafgjorte - så har modstanderne vel fået 6 point mens vi stadig har fået 3 som de uafgjorte ville have givet? Hvad mangler i udregningen?


Jo, men hvis man forventer at vinde 1 og tabe 2 de tre gange man går efter sejren, så bør træneren vel også nå til den konklusion at der skal holdes på det ene point.

I tre kampe mod eksempelvis OB, vil jeg dog håbe at det statistisk vil se bedre ud i vores nuværende forfatning.
Signatur for »Andrewdk« Jeg lukker mine øjne i Aarhus

Di Stefano

Professionel

(24)

Indlæg: 489

Oprettet: 05.08.2014, 11:03

Geografisk placering: Aarhus

Reputation modifier: 7

  • Send privat besked

37

03.10.2018, 19:53

OB stiller med førsteholdet i pokalen i dag og fører med 2-0 med 20 min. tilbage.
Så de får da brugt lidt krudt inden lørdag.

Indlæg: 3.257

Oprettet: 31.05.2008, 13:41

Geografisk placering: Århus C.

Reputation modifier: 18

  • Send privat besked

38

03.10.2018, 20:00

OB stiller med førsteholdet i pokalen i dag og fører med 2-0 med 20 min. tilbage.
Så de får da brugt lidt krudt inden lørdag.


Næsten.
Ifølge fyens:
OB er kommet til Thy uden Sten Grytebust, Bashkim Kadrii og Ryan Johnson Laursen. De norske målmand er skadet, mens Kadrii og Johnson Laursen bare bliver sparet.

Og fra samme avis:

Thisted stiller med det de lokale kalder B-holdet. Seks-syv er nye i forhold til divisionskampen forleden ude mod Fremad Amager, hvor Thisted opnåede 0-0, som de siger heroppe. Det er det samme hold, som cheftræner Bo Thomasen har brugt tidligere i pokalturneringen. Men Thisted prioriterer altså 1. divisionskampe.

OBs spillere burde med andre ord ikke bliver overanstrengte.
Signatur for »Andrewdk« Jeg lukker mine øjne i Aarhus

Indlæg: 1.582

Oprettet: 14.06.2013, 22:20

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

39

03.10.2018, 20:57

Hey Phister, gider du gøre mig en tjeneste? Skru ned for sarkasmen når du debattere med mig.

Jeg er sarkastisk, når det passer mig, ikke når det passer dig. Lev med det eller lad være. Jeg er ligeglad. Derimod synes jeg, det er røvtrættende igen-igen-igen at blive irettesat, fordi jeg har forventninger til holdet og ikke deltager i hyldesten af middelmådighed.
Signatur for »Phister Loysauce« De unge spillere skal have spilletid, hvis de på nogen måde skal blive klar til at reparere, når der kommer skader. Når man slanker sin trup, er det fordi man har prioriteret, at de unge spillere ikke skal lejes ud, for at de kan udvikle sig. Og så skal de jo spille. De har en kvalitet, der er god nok til superligaen.
Glen Riddersholm, Mediano den 8. oktober

SteenA

Vismand

(84)

Indlæg: 2.919

Oprettet: 17.05.2012, 15:55

Reputation modifier: 14

  • Send privat besked

40

03.10.2018, 23:24

Jeg er ligeglad.


Ja præcis. Og alt imens prøver vi andre at være rummelige og overbærende. Det er pisse ærgerligt, at du ikke kan undlade de personlige spydigheder og ondskabsfulde drillerier. Der findes allerede et perfekt alternativ, MTACs replikboks, hvor du kan fyre den af for fulde gardiner. Når jeg mener at det er ærgerligt, så er det fordi du har masser af relevant input, når du ikke lige keder dig over den lidt for pæne tone herinde.

Vi kan sagtens være uenige, f.eks. om Davids spillestil, men accepter dog at vi netop bare er uenige. Det er et super stærkt argument at påpege, at en sejr og et nederlag giver flere point end to uafgjorte, men det er også et valid standpunkt at mene, at vi allerede i mange år har afprøvet den spillestil du foreslår, og at tålmodigheden med den er opbrugt - eller at man i hvert fald er parat til at give Davids projekt en fair chance, fordi vi rent faktisk viser fremgang. Dine argumenter bliver ikke forstærket af, at du taler ned til dine medfans og generelt bare udstråler, at du alene sidder inde med sandheden og alle andre, inklusiv David Nielsen, ikke fatter en skid.

8 registreret brugere har allerede takket.

Brugere der har takket for dette indlæg:

Martinstranger (04.10.2018), Martin Hansen (04.10.2018), mph (04.10.2018), anra (04.10.2018), Holmertz (04.10.2018), Stone Cold (04.10.2018), salling23 (04.10.2018), AltidHvid (04.10.2018)

Benyttede tags

kamptråd 19

Social bookmarks