Du er ikke logget på.

Kære gæst, velkommen til GF-Forum. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

  • "Stone Cold" startede denne tråd

Indlæg: 4.009

Oprettet: 11.09.2008, 00:17

Geografisk placering: Århus

Reputation modifier: 20

  • Send privat besked

1

09.08.2010, 15:24

Computerproblemer

Jeg ved ikke lige om der er en computerproblemertråd, i hvilket fald jeg beklager den unødvendige nye tråd.

Nuvel, mit problem er at jeg på "udvalgte" sider får meldingen "HTTP 400 - forkert anmodning". Der bliver foreslået at jeg har tastet forkert adresse, hvilket bare er dumt, fordi det er adresser på min favoritliste, der virkede så sent som for et par dage siden...

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal stille op. Jeg har forsøgt at slukke routeren, uden held. Jeg har googlet problemet, og de links der kunne have hjulpet giver samme melding, dét finder jeg i øvrigt vanvittigt provokerende! Er der nogen der kan hjælpe?
Signatur for »Stone Cold« 219 kampe, 100 mål. 12.10.2012 blev AGF og superligaen en legende fattigere. Tak for alt Graulund - du stoppede som du spillede: kompromisløst

Ato Vari

Moderator

(450)

Indlæg: 4.856

Oprettet: 12.05.2008, 15:01

Geografisk placering: Århus C

Reputation modifier: 23

  • Send privat besked

2

09.08.2010, 17:54

Jeg har lige googlet for dig. Der flere med samme problem, og det skyldes formentlig malware/spyware/virus. En af dem slap dog af med problemet blot ved at deaktivere "Microsoft forældrekontrol". Men ellers prøv at google på en anden computer, så du kan følge deres ret komplicerede råd.
Signatur for »Ato Vari« It's all just a little bit of history repeating.

  • "Stone Cold" startede denne tråd

Indlæg: 4.009

Oprettet: 11.09.2008, 00:17

Geografisk placering: Århus

Reputation modifier: 20

  • Send privat besked

3

09.08.2010, 19:58

Tak for tippet, men jeg har slet ikke slået Microsoft forældrekontrol til, jeg har ingen børn, og kun jeg bruger denne computer.

Jeg fandt nogle svarmuligheder via google, men som sagt dem der tilbød håb, dér kunne jeg ikke følge linket, fordi jeg fik - ja I gættede det - http 400!! :cursing:
Signatur for »Stone Cold« 219 kampe, 100 mål. 12.10.2012 blev AGF og superligaen en legende fattigere. Tak for alt Graulund - du stoppede som du spillede: kompromisløst

eLGen

Professionel

(31)

Indlæg: 792

Oprettet: 02.06.2008, 18:41

Geografisk placering: Aarhus

Reputation modifier: 10

  • Send privat besked

4

09.08.2010, 20:02

Tak for tippet, men jeg har slet ikke slået Microsoft forældrekontrol til, jeg har ingen børn, og kun jeg bruger denne computer.

Jeg fandt nogle svarmuligheder via google, men som sagt dem der tilbød håb, dér kunne jeg ikke følge linket, fordi jeg fik - ja I gættede det - http 400!! :cursing:

se evt. denne tråd: http://www.eksperten.dk/spm/906649
Hvis du ikke kan læse den - så smid en priv besked, en mail eller tilføj mig på msn, så skal jeg sende den til dig...

jrc

Professionel

(41)

Indlæg: 619

Oprettet: 27.05.2008, 22:25

Geografisk placering: Legoland

Reputation modifier: 9

  • Send privat besked

5

09.08.2010, 21:39

Chechk det her site www.arlet .dk
Selv om Frank Arlet er gået på en længere ferie, så kan du hente masser af råd og gratis programmer på sitet.
Signatur for »jrc«
/Rasmus

HvidVom ..... eller vi slipper dellerne løs på dig !!!

Synkronsvømning er lysår foran Morten Olsens landshold ..............


  • "Stone Cold" startede denne tråd

Indlæg: 4.009

Oprettet: 11.09.2008, 00:17

Geografisk placering: Århus

Reputation modifier: 20

  • Send privat besked

6

09.08.2010, 22:31

Tak for hjælpen... jeg har skiftet browser, og kører nu på google chrome, indtil jeg får løst problemet. Egentlig er den her slet ikke så ringe endda...måske jeg ligefrem beholder den? :)
Signatur for »Stone Cold« 219 kampe, 100 mål. 12.10.2012 blev AGF og superligaen en legende fattigere. Tak for alt Graulund - du stoppede som du spillede: kompromisløst

JunkStar

Professionel

(30)

Indlæg: 666

Oprettet: 29.05.2009, 10:00

My Twitter:

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

7

09.08.2010, 22:56

Personligt så sværger jeg til Firefox, men nok mest pga alle de tilføjelser der er... Kan SLET ikke leve uden Adblock plus...

El Mundo

Moderator

(229)

Indlæg: 4.171

Oprettet: 18.05.2008, 19:43

Geografisk placering: Ramløse

My Twitter:

Reputation modifier: 19

  • Send privat besked

8

02.09.2010, 13:35

Jeg har den her bærbare: http://shop.lenovo.com/us/notebooks/thinkpad/t-series/t400

Nu vil jeg gerne have det sådan at det kan koble den til mit tv fordi jeg har investeret i en cykelsimulator....kan det på nogen måde alde sig gøre, og i så fald hvordan?

Indlæg: 2.230

Oprettet: 10.06.2008, 12:30

Geografisk placering: Bagsværd

Reputation modifier: 15

  • Send privat besked

9

02.09.2010, 13:48

Jeg har den her bærbare: http://shop.lenovo.com/us/notebooks/thinkpad/t-series/t400

Nu vil jeg gerne have det sådan at det kan koble den til mit tv fordi jeg har investeret i en cykelsimulator....kan det på nogen måde alde sig gøre, og i så fald hvordan?
Jeg har også en Lenovo derhjemme (godt nok en anden model) og de er jo ikke ligefrem spækket med multimedieudgange, så det er ikke helt så nemt som med mange andre pc'ere. Men min har en s-vhs udgang som kan bruges til næsten alle fjernsyn. Har du en af de dersens moderne fladskærme kan du sikkert også smide et alm. VGA-kabel i og på den måde bruge dit TV som computerskærm. Så det burde absolut være muligt.

Edit - tjekkede så lige specifikationerne på den og der er ikke en S-vhs udgang. Så er der vist kun VGA-kablet tilbage.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Holmertz" (02.09.2010, 13:52)


JunkStar

Professionel

(30)

Indlæg: 666

Oprettet: 29.05.2009, 10:00

My Twitter:

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

10

02.09.2010, 13:59

Hvis du er ejer at et fladskærms tv er der højst sandsynligt VGA indgang i den. Så skal du ud og købe dit et VGA Kabel og et lydkabel som typisk skal være minijack -> phono.. Kan ikke lige huske om vga stik på tv er han eller hun men ellers så noget i den her stil http://www.shg.dk/Skaerm-Kabler%28VGA-HD…-m-2148979.html og http://www.shg.dk/Audio-Kabler/DELTACO-A…-m-2145918.html

El Mundo

Moderator

(229)

Indlæg: 4.171

Oprettet: 18.05.2008, 19:43

Geografisk placering: Ramløse

My Twitter:

Reputation modifier: 19

  • Send privat besked

Indlæg: 2.230

Oprettet: 10.06.2008, 12:30

Geografisk placering: Bagsværd

Reputation modifier: 15

  • Send privat besked

12

02.09.2010, 14:24

Er det nødvendigt med lyd? Ellers kan du droppe lydkablet.

Har selv en romaskine som kan sluttes til PC'en og der er der ikke lyd på.

JunkStar

Professionel

(30)

Indlæg: 666

Oprettet: 29.05.2009, 10:00

My Twitter:

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

13

02.09.2010, 14:30

Nu skriver han "cykelsimulator" så vil da gætte på at den os simulerer cykel lyd :)

PS: Kig nu lige bag på dit tv før du render ned og køber et kabel :) Og turen til SHG kan anbefales, da der tit er mange penge at spare specielt på kabler...

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "JunkStar" (02.09.2010, 14:31)


El Mundo

Moderator

(229)

Indlæg: 4.171

Oprettet: 18.05.2008, 19:43

Geografisk placering: Ramløse

My Twitter:

Reputation modifier: 19

  • Send privat besked

14

02.09.2010, 14:35

Nu skriver han "cykelsimulator" så vil da gætte på at den os simulerer cykel lyd :)

PS: Kig nu lige bag på dit tv før du render ned og køber et kabel :) Og turen til SHG kan anbefales, da der tit er mange penge at spare specielt på kabler...
Både og, det er den de brugte i TV2's studie under Touren, så det er mest billedet jeg har brug for fremfor at sidde og glo ind i en lille bitte skærm, men der er vist lyd på så det skal da også nydes for at få den fulde oplevelse.


Indlæg: 2.230

Oprettet: 10.06.2008, 12:30

Geografisk placering: Bagsværd

Reputation modifier: 15

  • Send privat besked

15

02.09.2010, 14:45

Meget god lir til de mørke måneder, og hvis programmet ellers er lidt smart kan man nemt finde noget ekstra motivation. På min romaskine kan jeg ro live mod andre online eller downloade deres tider og så ro imod dem. Rimeligt god motivation når ens bror også har en og pt. er en smule hurtigere end en selv :)

Drgonzo

Udlært

(10)

Indlæg: 332

Oprettet: 28.01.2009, 10:07

Reputation modifier: 9

  • Send privat besked

16

02.09.2010, 19:35

Nu skriver han "cykelsimulator" så vil da gætte på at den os simulerer cykel lyd :)

PS: Kig nu lige bag på dit tv før du render ned og køber et kabel :) Og turen til SHG kan anbefales, da der tit er mange penge at spare specielt på kabler...
Både og, det er den de brugte i TV2's studie under Touren, så det er mest billedet jeg har brug for fremfor at sidde og glo ind i en lille bitte skærm, men der er vist lyd på så det skal da også nydes for at få den fulde oplevelse.



Ved godt at du muligvis har linket til produktet tidligere - men hvad var det nu lige præcis det var for én? Min smukke, smukke Trek racer tåler nemlig hverken regn eller blæst, så måske det var noget for mig. ;)

El Mundo

Moderator

(229)

Indlæg: 4.171

Oprettet: 18.05.2008, 19:43

Geografisk placering: Ramløse

My Twitter:

Reputation modifier: 19

  • Send privat besked

Drgonzo

Udlært

(10)

Indlæg: 332

Oprettet: 28.01.2009, 10:07

Reputation modifier: 9

  • Send privat besked

18

02.09.2010, 20:12

Tak, den ser godt nok fed ud. :)

Hvor på skalaen befinder vi os i forhold til min gamle og ganske analoge home trainer? Det er jo en større udskrivning for sådan en sag. :hmm:

Indlæg: 1.143

Oprettet: 15.07.2008, 22:19

Geografisk placering: Aarhus

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

19

02.09.2010, 23:27

Hvis du er ejer at et fladskærms tv er der højst sandsynligt VGA indgang i den. Så skal du ud og købe dit et VGA Kabel og et lydkabel som typisk skal være minijack -> phono.. Kan ikke lige huske om vga stik på tv er han eller hun men ellers så noget i den her stil http://www.shg.dk/Skaerm-Kabler%28VGA-HD…-m-2148979.html og http://www.shg.dk/Audio-Kabler/DELTACO-A…-m-2145918.html


Jeg troede også, det var minijack til phono, men det er vist normalt ikke tilfældet. Det, jeg fik at vide - og det passer i hvert fald hjemme hos os - er, at TV'et ikke henter lyden fra phono, når det sluttes til VGA. Derimod skal man bruge et kabel med minijack i begge ender. Det har de fleste vist liggende :)

JunkStar

Professionel

(30)

Indlæg: 666

Oprettet: 29.05.2009, 10:00

My Twitter:

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

20

03.09.2010, 07:14

Hvis du er ejer at et fladskærms tv er der højst sandsynligt VGA indgang i den. Så skal du ud og købe dit et VGA Kabel og et lydkabel som typisk skal være minijack -> phono.. Kan ikke lige huske om vga stik på tv er han eller hun men ellers så noget i den her stil http://www.shg.dk/Skaerm-Kabler%28VGA-HD…-m-2148979.html og http://www.shg.dk/Audio-Kabler/DELTACO-A…-m-2145918.html


Jeg troede også, det var minijack til phono, men det er vist normalt ikke tilfældet. Det, jeg fik at vide - og det passer i hvert fald hjemme hos os - er, at TV'et ikke henter lyden fra phono, når det sluttes til VGA. Derimod skal man bruge et kabel med minijack i begge ender. Det har de fleste vist liggende :)


Det kommer vist an på producenten af tv'et så det er nok meget godt at kigge i manualen.. Mine samsung skal ihvertfald ha phono :)

Social bookmarks