Du er ikke logget på.

OPGRADERING

Der arbejdes pt. på at få opgraderet diverse ting på serveren. Der kan derfor forekomme nedetid på GF-Forum.dk over de kommende dage.

Vi beklager ulejligheden!

Kære gæst, velkommen til GF-Forum. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

Indlæg: 1.143

Oprettet: 15.07.2008, 22:19

Geografisk placering: Aarhus

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

181

10.01.2012, 11:57

Kan man nulstille sine Chrome-indstillinger?
Jeg kan ikke få Chrome til at vise den rigtige tegnsætning (selvom jeg har prøvet både ISO-88591, UTF-8 og Windows-1252 (ANSI)). Nu er Chrome så begyndt at tro, at min skærmopløsning er større, end den er, så store billeder bliver vist med for meget zoom - eller nærmere for lille -zoom.

Jeg kan finde denne løsning:


Eneste problem er, at den knap har jeg ikke... Chrome siger, jeg har seneste version: 16.0.912.75

mondrup

Udlært

(19)

Indlæg: 264

Oprettet: 27.09.2010, 09:38

Geografisk placering: Århus

Reputation modifier: 8

  • Send privat besked

182

10.01.2012, 15:13

Hehe nej, det er sgu heller ikke pænt af dem, at de bare sådan har fjernet den knap for nogle versioner siden.. :)


Prøv at lukke Chrome og gør følgende:

Start > Run > %LOCALAPPDATA%\Google\Chrome\User Data\


Omdøb Default-mappen til "Backup default" (eller hvad du nu finder på), og start så Chrome igen.


Når der nu ikke længere findes en mappe, som hedder Default, så laver Chrome selv en ny mappe med standard-indstillingerne.


Du skulle være det samme, som hvis vi stadig havde RESET-knappen, men skulle det nu ikke gøre det for dig, kan du altid vende tilbage til udgangspunktet med din "Backup default"

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "mondrup" (10.01.2012, 15:17)


Skotte

Udlært

(27)

Indlæg: 530

Oprettet: 08.06.2008, 02:11

Geografisk placering: Jerusalem

Reputation modifier: 9

  • Send privat besked

183

10.01.2012, 19:53

@Mondrup
Det er en 32 bit forbindelse (tror jeg), men vil Chrome også forhindre div. reklamer ?. Jeg har en 10 Mbit forbindelse.
Og hvis jeg geninstallerer firefox, betyder det vil at alle mine "favoritter forsvinder, og jeg gendanne alt ?. :(

bqd

Udlært

(10)

Indlæg: 174

Oprettet: 10.06.2008, 17:59

Geografisk placering: Århus

Reputation modifier: 7

  • Send privat besked

184

10.01.2012, 19:56

@Mondrup
Det er en 32 bit forbindelse (tror jeg), men vil Chrome også forhindre div. reklamer ?. Jeg har en 10 Mbit forbindelse.
Og hvis jeg geninstallerer firefox, betyder det vil at alle mine "favoritter forsvinder, og jeg gendanne alt ?. :(
Lige for at blande mig, så har Chrome også en addblocker, som add-on via deres apps.

Skotte

Udlært

(27)

Indlæg: 530

Oprettet: 08.06.2008, 02:11

Geografisk placering: Jerusalem

Reputation modifier: 9

  • Send privat besked

185

10.01.2012, 20:08

@bgd
Betyder det stagigvæk ikke at jeg skal geninstallerer alle mine favoritter ?. og hvad med windows 7 ?. Når jeg nu er igang ?.

Ato Vari

Moderator

(450)

Indlæg: 5.004

Oprettet: 12.05.2008, 15:01

Geografisk placering: Århus C

Reputation modifier: 23

  • Send privat besked

186

10.01.2012, 20:56

Betyder det stagigvæk ikke at jeg skal geninstallerer alle mine favoritter ?. og hvad med windows 7 ?. Når jeg nu er igang ?.

At installere google chrome er altså ikke noget du skal være angst for. 8) Det tager 5 minutter og du importerer alle dine favoritter fra firefox som en del af installationen. Om ikke andet skal du tage at prøve det, og så bare afinstallere det igen, hvis du bedre kan lide Firefox.
Signatur for »Ato Vari« It's all just a little bit of history repeating.

Skotte

Udlært

(27)

Indlæg: 530

Oprettet: 08.06.2008, 02:11

Geografisk placering: Jerusalem

Reputation modifier: 9

  • Send privat besked

187

10.01.2012, 21:33

@Ato
Nu har min p.c. skrevet det samme den sidst ½ time "Google Chrome-installationen afsluttes om få sekunder, og din nye browser starter automatisk."
P.t. sker der sgu ikke meget.

Ato Vari

Moderator

(450)

Indlæg: 5.004

Oprettet: 12.05.2008, 15:01

Geografisk placering: Århus C

Reputation modifier: 23

  • Send privat besked

188

10.01.2012, 22:08

hø hø. Så er det måske alligevel noget at være angst for. Prøv at genstarte. Der må være gået noget galt i installationen.
Signatur for »Ato Vari« It's all just a little bit of history repeating.

Skotte

Udlært

(27)

Indlæg: 530

Oprettet: 08.06.2008, 02:11

Geografisk placering: Jerusalem

Reputation modifier: 9

  • Send privat besked

189

10.01.2012, 22:53

@ato
Det hjalp ikke en prut at genstarte computeren.

Ato Vari

Moderator

(450)

Indlæg: 5.004

Oprettet: 12.05.2008, 15:01

Geografisk placering: Århus C

Reputation modifier: 23

  • Send privat besked

190

10.01.2012, 23:06

@ato
Det hjalp ikke en prut at genstarte computeren.

Står Chrome installationen og 'hænger' eller er det bare ikke blevet installeret? Hvis det giver alvorlige problemer at installere noget så banalt som Google Chrome, så lyder det altså lidt skidt... Du skriver lidt længere oppe, at du ikke har et virusprogram?
Signatur for »Ato Vari« It's all just a little bit of history repeating.

Ato Vari

Moderator

(450)

Indlæg: 5.004

Oprettet: 12.05.2008, 15:01

Geografisk placering: Århus C

Reputation modifier: 23

  • Send privat besked

191

10.01.2012, 23:24

Hvis du ikke har et virusprogram installeret og du ikke kan installere fx Chrome, så kan du måske heller ikke installere et virusprogram. Du kan prøve et online scan. Jeg kan huske at jeg engang for længe siden fik anbefalet "Housecall". Men jeg må indrømme, at jeg ikke kan huske omstændighederne, så det er på eget ansvar.

http://housecall.trendmicro.com/
Signatur for »Ato Vari« It's all just a little bit of history repeating.

mondrup

Udlært

(19)

Indlæg: 264

Oprettet: 27.09.2010, 09:38

Geografisk placering: Århus

Reputation modifier: 8

  • Send privat besked

192

10.01.2012, 23:37

De "32- eller 64-bit" var møntet på dit styresystem - Windows. Ved du om det Windows du har installeret er 32- eller 64-bit?

Det jeg vil frem til er, at hvis det er 64-bit, så kan problemet måske - givet det grunder i Flash - løses ved at installere 32-bit-installeren af Flash i stedet for den anbefalede 64-bit-installer.


Jeg beklager, hvis det er gibberish for dig..


Hvis det slet ikke lykkes dig at installere Chrome, så tør jeg heller ikke udelukke, at den største tjeneste du kan gøre dig selv og din PC, er en re-installation af hele maskinen.

Dine Firefox-favorites kan du tage backup af, hvis du i Firefox trykker [Ctrl+Shift+B] og vælger "Import and Backup".

Indlæg: 1.143

Oprettet: 15.07.2008, 22:19

Geografisk placering: Aarhus

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

193

11.01.2012, 08:54

^
Og så liiiige gemme dem et andet sted end på putteren, som du formatterer ;)

Ups...

Skotte

Udlært

(27)

Indlæg: 530

Oprettet: 08.06.2008, 02:11

Geografisk placering: Jerusalem

Reputation modifier: 9

  • Send privat besked

194

11.01.2012, 19:23

Tak for hjælpen alle sammen.
Det var satme en helveds masse fremmede ord. Jeg er rimeligt godt inde i det danske sprog, men når det kommer "p.c./nørd"-sprog, så bliver jeg altså hægtet. Jeg må erkende, at jeg er gammel ;( .
Først har jeg Uniblue Registerybooster som virus program. Hvis jeg skal formater hele lortet igen, så overlever jeg sgu nok, men hvis hele mit musik "bibliotek", som er direkte stjålet fra hovedbiblioteket, også ryger i den forbindelse, så er jeg på røven. Jeg er ikke i DK hver 2. mdr.

Indlæg: 1.143

Oprettet: 15.07.2008, 22:19

Geografisk placering: Aarhus

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

195

11.01.2012, 19:34

Jeg vil gætte på, dit musikbibliotek ligger på samme drev som windows.
Hvis det er tilfældet, og du gerne vil have en helt ren installation (og det vil jeg anbefale), så skal du have flyttet musikken. Har du en ekstern?

Uniblue Registerybooster er ikke et virusprogram! Det kan rydde op i rodet, som et utal af installerede og afinstallerede programmer er skyld i, men det kan ikke fjerne virus for dig...

Skotte

Udlært

(27)

Indlæg: 530

Oprettet: 08.06.2008, 02:11

Geografisk placering: Jerusalem

Reputation modifier: 9

  • Send privat besked

196

11.01.2012, 20:07

Uniblue Registerybooster er ikke et virusprogram! Det kan rydde op i rodet, som et utal af installerede og afinstallerede programmer er skyld i, men det kan ikke fjerne virus for dig...
Fuck. Hvad ind i helvede er det for noget lort, jeg har købt ?.
Har du en ekstern ?. Hvad mener du med det ?.
Jeg har forøvrigt vista.

fooler

Administrator

(274)

Indlæg: 6.818

Oprettet: 25.04.2008, 23:09

Geografisk placering: Othinia

Reputation modifier: 24

  • Send privat besked

197

11.01.2012, 20:12

Uniblue Registerybooster er ikke et virusprogram! Det kan rydde op i rodet, som et utal af installerede og afinstallerede programmer er skyld i, men det kan ikke fjerne virus for dig...
Fuck. Hvad ind i helvede er det for noget lort, jeg har købt ?.
Har du en ekstern ?. Hvad mener du med det ?.
Jeg har forøvrigt vista.
Ekstern harddisk til backup?
Signatur for »fooler« "... så snart kampen bliver fløjtet i gang, er der tale om
krig. Så er det kun de tre bogstaver, AGF, på brystet og de
ti holdkammerater på banen, som betyder noget.
" -BSN

Skotte

Udlært

(27)

Indlæg: 530

Oprettet: 08.06.2008, 02:11

Geografisk placering: Jerusalem

Reputation modifier: 9

  • Send privat besked

198

11.01.2012, 20:18

Ekstern harddisk til backup?

Og så blev det igen sort snak. Jeg aner ikke, hvad en harddisk er.
Jeg er åbenbart ældre end 99 % af brugerne herinde. Hvor langt har jeg mon igen ?.

mondrup

Udlært

(19)

Indlæg: 264

Oprettet: 27.09.2010, 09:38

Geografisk placering: Århus

Reputation modifier: 8

  • Send privat besked

199

11.01.2012, 20:24

En ekstern harddisk hvor du kan gemme dine dokumenter, musiknumre, film osv.. -det er super simpelt at håndtere, så spørg din computerpusher, og du er hurtigt i gang.

Så har du et sted til dét du gerne vil beholde, ligesom det ikke optager en masse plads på din system-disk (c-drev).


Har du adgang til en Windows 7-installation, så vil det være langt at foretrække i forhold til at installere Vista igen. Vista har det med at æde alle de ressourcer hun kan, mens Windows 7 vurderer, hvor mange ressource der er, og hvor mange af disse, den kan tillade sig at tage uden det hele går i selvsving.

Mens Vista trækker tungt på pc'ens specifikationer, så trækker Windows 7 ikke meget mere end XP gør/gjorde, hvilket betyder, du vil opleve en væsentlig mere flydende og behagelig brug af din pc..

Skotte

Udlært

(27)

Indlæg: 530

Oprettet: 08.06.2008, 02:11

Geografisk placering: Jerusalem

Reputation modifier: 9

  • Send privat besked

200

11.01.2012, 20:54

Ok.
Jeg kan få en af min venner til at installere Windows 7, og så er den prut ude af verden.
Men kan jeg også få addblock ?.
En computerpusher hernede er absolut ikke det samme som, min lokale hvor tjalen og de stjålen anlæg var af god kvalitet.
De taler ikke et kvidre engelsk, da det er lavtlønnet job.
Desuden er deres viden lige så vidtrækkende, at jeg kunne blive ansat ét sådan sted.

Social bookmarks