Du er ikke logget på.

OPGRADERING

Der arbejdes pt. på at få opgraderet diverse ting på serveren. Der kan derfor forekomme nedetid på GF-Forum.dk over de kommende dage.

Vi beklager ulejligheden!

waddle

Udlært

(27)

Indlæg: 184

Oprettet: 20.07.2008, 21:36

Reputation modifier: 7

  • Send privat besked

341

31.08.2012, 13:25

Jeg skal have designet figurer der ser en anelse mere professionelt ud end de midlertidige jeg har lavet i paint. Figurerne skal indsættes i et word dokument.
Eksempel på en figur:
<img src="" alt=">" title=">" />

Word's funktioner med hensyn til skabelse af figurer er testet, og har fejlet. Har i kendskab til programmer (gerne gratis) hvor jeg simpelt kan lave dette?.

GF-CPH

Professionel

(10)

Indlæg: 654

Oprettet: 07.07.2008, 14:47

Reputation modifier: 8

  • Send privat besked

343

31.08.2012, 14:39

Jeg kunne lave den i Powerpoint i hvert fald. Så det vil jeg også støtte op om.
Signatur for »GF-CPH« Det er dog ikke doom and gloom det hele. I det mindste kan vi glæde os over, at vi har fået AGF tilbage i landets fineste række. De hvidblusede fantaster fra Fredensvang er altid et underholdende indslag i ‘suppen’, uanset om de kæmper med om medaljer (hvad de altid forventer at gøre) eller slås mod nedrykning.
- Martin Østergaard-Nielsen, Information

344

31.08.2012, 14:45

Jeg skal have designet figurer der ser en anelse mere professionelt ud end de midlertidige jeg har lavet i paint.


Visio, du kunne jo prøve den nye 2013 preview udgave: http://visio.microsoft.com/en-us/pages/default.aspx

Indlæg: 1.143

Oprettet: 15.07.2008, 22:19

Geografisk placering: Aarhus

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

345

31.08.2012, 14:47

Ummidelbart vil jeg sige paint.net. Det er super simpelt, men har alligevel en del flere funktioner end paint - og så har det lag, hvis du vil bruge dét :)

  • "Stone Cold" startede denne tråd

Indlæg: 4.378

Oprettet: 11.09.2008, 00:17

Geografisk placering: Århus

Reputation modifier: 22

  • Send privat besked

346

31.08.2012, 17:38

Tjah...det er vel også en slags computerproblemer det her. Jeg har købt en Sony Xperia Go. Alt er fryd og gammen, altså lige bortset fra, at jeg ikke kan få den til at finde numrene på mit SIM-kort. Det er jævnt plat... kortet virker, jeg har ringet til mig selv fra knægtens telefon - og jeg har dobbelttjekket at jeg overførte alle numre til mit SIM-kort fra den gamle nokia...
Nogen der har et bud på hvad jeg kan gøre?
Signatur for »Stone Cold« 219 kampe, 100 mål. 12.10.2012 blev AGF og superligaen en legende fattigere. Tak for alt Graulund - du stoppede som du spillede: kompromisløst

"Vi er jo ikke nogen almindelig fodboldklub" -David Nielsen

Indlæg: 1.143

Oprettet: 15.07.2008, 22:19

Geografisk placering: Aarhus

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

347

31.08.2012, 18:29

Jeg er ikke sikker på, alle smartphones kan læse simkort-numre. I det mindste er det i hvert fald svært, for jeg kender et par stykker, der ikke kunne gøre det, da de fik iTelefoner.
Jeg kan kun anbefale en gang for alle at skrive dem ind i dine google-contacts og så lade telefonen opdatere derfra. Så mister du heller ikke dine numre, hvis telefonen ryger i havnen :)

348

31.08.2012, 18:36

Jeg er ikke sikker på, alle smartphones kan læse simkort-numre. I det mindste er det i hvert fald svært, for jeg kender et par stykker, der ikke kunne gøre det, da de fik iTelefoner.


Det kunne også være han bare skulle købe en mobiltelefon og så beholde Sonyen til at gå og sætte fingre på alt det blanke.

Jeg har da aldrig hørt noget mere tosset, en mobiltelefon som ikke kan læse numrene fra et simkort. Hvis jeg havde købt en mobiltelefon som ikke kunne læse numre fra simkortet ville jeg levere den tilbage med påstand om at den er defekt.

Indlæg: 1.143

Oprettet: 15.07.2008, 22:19

Geografisk placering: Aarhus

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

349

31.08.2012, 18:50

Dig om det - telefonenumre på et simkort er da håbløst forældet. Allerede for 5-6 år siden kom flere selskaber på banen med at synkronisere over wap.

Indlæg: 6.869

Oprettet: 06.07.2008, 23:19

Geografisk placering: Nykøbing F

My Twitter:

Reputation modifier: 21

  • Send privat besked

350

31.08.2012, 18:53

Hvis jeg havde købt en mobiltelefon som ikke kunne læse numre fra simkortet ville jeg levere den tilbage med påstand om at den er defekt.


Du er klar over at du ikke længere skal over et omstillingsbord for at ringe til en person?
Signatur for »Martin Hansen« You need both quality and results. Results without quality is boring. Quality without results is meaningless
- Johan Cruijff-

351

31.08.2012, 19:11

Hvis jeg havde købt en mobiltelefon som ikke kunne læse numre fra simkortet ville jeg levere den tilbage med påstand om at den er defekt.


Du er klar over at du ikke længere skal over et omstillingsbord for at ringe til en person?


Jeg har svært ved at se hvad et omstillingsbord har med en defekt mobiltelefon at gøre.

Indlæg: 6.869

Oprettet: 06.07.2008, 23:19

Geografisk placering: Nykøbing F

My Twitter:

Reputation modifier: 21

  • Send privat besked

352

31.08.2012, 19:17

Jeg har svært ved at se hvad et omstillingsbord har med en defekt mobiltelefon at gøre.


Beklager min lille vittighed og stikpille gik hen over hovedet på dig :(
Signatur for »Martin Hansen« You need both quality and results. Results without quality is boring. Quality without results is meaningless
- Johan Cruijff-

Rasmus

Udlært

(10)

Indlæg: 514

Oprettet: 09.06.2008, 13:04

Geografisk placering: Skive

Reputation modifier: 8

  • Send privat besked

353

05.09.2012, 16:53

Måske ikke så meget et computer problem, som bare et spørgsmål.

Jeg er efterhånden træt af at bruge min arbejdslaptop til hjemmebrug, herunder spil som diablo3.
Maskinen er som sådan hæderlig nok, men uden dedikeret grafikkort.

Jeg gider ikke bruge en mindre formue på en spillecomputer, til de 2-3 timer jeg når at spille ugentligt... Med 60+ arbejdstimer og en datter på 7 måneder.

Anyway, kan i foreslå en stationær pc, som gerne må værd "pænt" med på stats... Diablo 3 helt flydende, og måske lidt call of duty og assasins creed 3(når det snart udkommer) og lignende.

Skærm har jeg, så det er kun selve maskinen.

Prisen måtte meget gerne holdes under 4000, men kan da godt strækkes en del, men hvis den priside er helt håbløs?

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2
Signatur for »Rasmus« Tidligere kendt som Debonair

What nobler employment, or more valuable to the state, than that of the man who instructs the rising generation?
- Marcus Tullius Cicero

JunkStar

Professionel

(30)

Indlæg: 690

Oprettet: 29.05.2009, 10:00

My Twitter:

Reputation modifier: 12

  • Send privat besked

354

05.09.2012, 17:43

Skulle mene at noget i den her stil kan klare Diablo 3 http://topdata.dk/product.asp?product=8339

Edit: Ja og den var så dyrere end det du ville smide... Flot af mig... Men jeg vil tro du skal omkring de 5k for at finde noget.. Kan brugt gå?

JunkStar

Professionel

(30)

Indlæg: 690

Oprettet: 29.05.2009, 10:00

My Twitter:

Reputation modifier: 12

  • Send privat besked

Rasmus

Udlært

(10)

Indlæg: 514

Oprettet: 09.06.2008, 13:04

Geografisk placering: Skive

Reputation modifier: 8

  • Send privat besked

356

05.09.2012, 17:56

Brugt er intet problem, mit problem er nok at jeg mistede interessen for hardware, dengang forskellen på en langsom og hurtig computer, var om den havde sd100 eller sd133 ram.

Så grafikkort junglen er sort snak for mig.

Men for at få en hæderlig maskine fra ny, skal jeg helst over 5000?

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2
Signatur for »Rasmus« Tidligere kendt som Debonair

What nobler employment, or more valuable to the state, than that of the man who instructs the rising generation?
- Marcus Tullius Cicero

Rasmus

Udlært

(10)

Indlæg: 514

Oprettet: 09.06.2008, 13:04

Geografisk placering: Skive

Reputation modifier: 8

  • Send privat besked

357

05.09.2012, 18:14

http://www.hardwareonline.dk/traad.aspx?fid=11&tid=694286

600 kroner kræver han.

Men så er vi tilbage ved mit "jeg aner intet om grafikkort" problem. hvad siger eksperterne?

Jeg går stærkt ud fra at den mangler ram, men det er trods alt en mindre post, hvis den kan udvides
Signatur for »Rasmus« Tidligere kendt som Debonair

What nobler employment, or more valuable to the state, than that of the man who instructs the rising generation?
- Marcus Tullius Cicero

Christian

Professionel

(45)

Indlæg: 1.345

Oprettet: 01.06.2008, 22:27

Geografisk placering: Århus

My Twitter:

Reputation modifier: 12

  • Send privat besked

358

05.09.2012, 18:53

@Rasmus

Det pågældende grafikkort er, af blizzard angivet som acceptabelt men det er low performance. Der er en fuld liste over understøttede grafikkort og hvorvidt de er høj/medium i performance eller de er low her. Hvor meget man skal ligge i denne definition ved jeg egentlig ikke, men hvis jeg ikke tager meget fejl så er det ikke ligefrem fordi D3 er kendt for den spektakulære grafik;) Jeg vil dog sige at du nok hurtigt kommer til at løbe panden mod en mur mht bundkortet. Såvidt jeg kunne læse mig frem til var der tale om en processor der krævede det man kalder VGA775 chipsæt og den type bliver der ikke rigtig lavet mere til, så hvis du en dag skulle vælge at gå fra dual core til quad core (og hvis du kan li' spil med lidt gang i som COD så bliver det nødvendigt med tiden), så vil jeg anbefale noget nyere...
Signatur for »Christian« "For mig virker håndbold mest af alt som en polterabendbegivenhed på linje med paintball. Jeg så kun et minut af finalen og fandt aldrig ud af hvem der skulle giftes. Det er en tarvelig sport der udelukkende består af dødbolde" -Troels Bech

JunkStar

Professionel

(30)

Indlæg: 690

Oprettet: 29.05.2009, 10:00

My Twitter:

Reputation modifier: 12

  • Send privat besked

359

05.09.2012, 18:54

Tjah 3gb ram burde gøre det... Og til den pris han kræver har du jo rigeligt råd til at finde et bedre grafikkort... Jeg vil anbefale at du opretter en tråd derinde, så skal folk nok byde sig til med maskiner de har til salg som lever op til dine krav... Desuden vil de andre brugere sørge for at du ikke bliver rippet :)

360

05.09.2012, 19:10

Jeg spiller kun FIFA Manager, så jeg kender ikke de omtalte spil.



Det er for gammel det hardware.

Spørg ind til alderen når du køber brugt, jo yngre jo bedre fordi nyere udstyr er meget strømbesparende (strøm bliver dyrt på grund af grønne afgifter), få original kvittering med. Hvis jeg skulle betale så meget brugt ville jeg tage ud og se maskinen køre, så kan man også høre om den larmer som en jetjawer.

Du vil have noget som dette hvis det skal holdes ca. indenfor dit budget, jeg ville nok vælge den nederste hvis man kan slukke for lyset i den og blæserne ikke larmer for meget når den kører:

Afhentes i Store-Merløse:

http://www.dba.dk/selvbyg-300-ghz-4-gb-ram/id-85301475/

Afhentes i Harboøre:

http://www.dba.dk/andet-maerke-i5-staerk…yg/id-85442747/

Viby J.:

http://www.dba.dk/andet-maerke-intel-core-i5/id-85546842/

Storvorde:

http://www.dba.dk/andet-maerke-gaming-31-ghz/id-85523516/

Voldsom maskine, bedre end de andre på grund af dobbelt-grafikkort, jeg ville sikre mig at man kan slukke lyset i den eller også skal der medfølge solbriller:

http://www.dba.dk/selvbyg-pc-kvitteringer-og/id-85026070/

Social bookmarks