Du er ikke logget på.

Kære gæst, velkommen til GF-Forum. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

JunkStar

Professionel

(30)

Indlæg: 662

Oprettet: 29.05.2009, 10:00

My Twitter:

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

41

05.01.2011, 23:22


He he he... første hit på google.

Gad vide hvad Skotte har googlet efter ;) Sorry men den var lidt sjov 8)


Overvejede os lidt at lave en "Let me google that for you" meeen synes måske ikke det var så pænt igen :)

Skotte

Udlært

(27)

Indlæg: 530

Oprettet: 08.06.2008, 02:11

Geografisk placering: Jerusalem

Reputation modifier: 9

  • Send privat besked

42

06.01.2011, 00:41

Så så så,
Ro i motoren, drenge. Jeg er ikke nogen nørd. Ha' respekt for alderdommen; den rammer også jer :P .
Jeg er nu noget så langt til; at jeg må få de-aktiveret Microsoft Security Essential. Men hvordan fanden gør jeg det ?.

JunkStar

Professionel

(30)

Indlæg: 662

Oprettet: 29.05.2009, 10:00

My Twitter:

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

43

06.01.2011, 08:23

Bum bum... Det nemmeste er vel af afinstallere det som jeg lige ser det...

Indlæg: 7.135

Oprettet: 16.05.2008, 21:32

Geografisk placering: Østjylland

Reputation modifier: 21

  • Send privat besked

44

06.01.2011, 09:43

Så så så,
Ro i motoren, drenge. Jeg er ikke nogen nørd. Ha' respekt for alderdommen; den rammer også jer :P .
Jeg er nu noget så langt til; at jeg må få de-aktiveret Microsoft Security Essential. Men hvordan fanden gør jeg det ?.

Beklager :pinch:

Her er til gengæld lidt hjælp http://groups.google.com/group/dk.edb.si…717f7ade7458817

bqd

Udlært

(10)

Indlæg: 174

Oprettet: 10.06.2008, 17:59

Geografisk placering: Århus

Reputation modifier: 7

  • Send privat besked

45

01.02.2011, 19:37

Nu sidder jeg med et problem.

Jeg er den heldige ejer af Windows 7 og skal lave en Power User, som skal kunne oprette nye bruger samt lave og reset password.

Der findes en Power User inde i computermanagement, men den har ikke den funktion jeg skal bruge. Jeg har fået at vide at det har noget med group policies at gøre.

Nu har jeg slidt så meget på Google at deres server har været på overarbejde, så nu prøver jeg en anden indgangsvinkel.

Kom glad :S

Seppe

Professionel

(10)

Indlæg: 603

Oprettet: 10.06.2008, 13:05

Geografisk placering: Århus

Reputation modifier: 8

  • Send privat besked

46

01.02.2011, 21:10

Prøv dette: opret en ny mappe f.eks. på skrivebordet og kald den: SuperHero.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} Du har nu et Superkontrolpanel der giver adgang til alt. Det burde kunne klare det du gerne vil have ordnet, så kan du altid slette den bagefter:-)

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Seppe" (01.02.2011, 21:12)


Cadogan

Professionel

(63)

Indlæg: 449

Oprettet: 10.09.2009, 15:10

Reputation modifier: 10

  • Send privat besked

47

01.02.2011, 23:10

Prøv dette: opret en ny mappe f.eks. på skrivebordet og kald den: SuperHero.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} Du har nu et Superkontrolpanel der giver adgang til alt. Det burde kunne klare det du gerne vil have ordnet, så kan du altid slette den bagefter:-)
ADVARSEL!!

Brug ikke denne funktion hvis du benytter Windows Vista 64 bit. Den får Windows Explorer (Stifinder) til at crashe i loops. Jeg prøvede funktionen for sjov, og har brugt de sidste 45 minutter på at få slettet djævelskabet igen.

48

02.02.2011, 00:56

Jeg er den heldige ejer af Windows 7 og skal lave en Power User, som skal kunne oprette nye bruger samt lave og reset password.


Lad brugerkontoen være administrator.

En Power User brugerkonto er i forvejen kun omkring 10% fra at være en administrator-konto alligevel og det kræver ikke ret mange ugers studie af technet.com og lidt kreativ tænkning at finde ud af hvordan man får fat i de sidste rettigheder.

Citeret

Der findes en Power User inde i computermanagement, men den har ikke den funktion jeg skal bruge. Jeg har fået at vide at det har noget med group policies at gøre.


Du vil kunne bruge Group Policies hvis maskinen er medlem af et Active Directory domæne og brugerkontoen er oprettet deri, rettigheden til det du vil kommer via en rettighedsgruppe kaldet Account Operators group (og for at din maskine kan det skal det være enten Professional, Enterprise eller Ultimate udgaverne for at den rette software medfølger).

Man kan muligvis lave den ønskede funktionalitet med den lokale sikkerhedspolitik hvis man kører Professional, Enterprise eller Ultimate og ikke bliver afskrækket af at lave sine egne sikkeheds skemaer. Du kan blive inspireret af c:\windows\inf\defltbase.inf og defltwk.inf til hvad dit sikkerheds skema skal indeholde. Jeg kan ikke umiddelbart finde en nem metode til at tildele ACCOUNT_OPS til en lokal brugerkonto så man skal nok kaste sig ud i en HEX-editor og redigere den lokale brugerkonto-database C:\Windows\System32\config\sam, filen er i øvrigt krypteret.

Muligvis kan ldp fra Windows Server 2008R2 redigere din lokale brugerkonto-database (jeg har ikke prøvet): http://technet.microsoft.com/en-us/libra…022(WS.10).aspx

Hvis din maskine springer i luften på grund af noget af det ovennævnte er det din egen skyld og jeg vil ikke have noget med oprydningen at gøre.

Seppe

Professionel

(10)

Indlæg: 603

Oprettet: 10.06.2008, 13:05

Geografisk placering: Århus

Reputation modifier: 8

  • Send privat besked

49

02.02.2011, 01:01

Det er jeg da ked af at høre :(
Jeg troede ikke den havde nogen effekt på andre windows end 7'eren.

Cadogan

Professionel

(63)

Indlæg: 449

Oprettet: 10.09.2009, 15:10

Reputation modifier: 10

  • Send privat besked

50

02.02.2011, 01:15

Det er i orden - jeg skal bare lade være med at lade min nysgerrighed løbe af med mig :)

Den er i øvrigt ret nem at fjerne, når bare man graver i sin hukommelse og husker tilbage til tiden før Windows 95 og point and click brugerflader.

Skotte

Udlært

(27)

Indlæg: 530

Oprettet: 08.06.2008, 02:11

Geografisk placering: Jerusalem

Reputation modifier: 9

  • Send privat besked

51

18.03.2011, 19:05

Hvad ind i 5 fingre op i Marens lede skuffe gør, at det eneste program på MyP2P er sopcast, og at det lort ikke virker ?. Jeg har forsøgt at downloded det tilhørende soft ware, men det virker fandme ikke.
Har nogen en ide ?.

fsc

Vismand

(265)

Indlæg: 3.425

Oprettet: 24.02.2009, 17:38

Reputation modifier: 19

  • Send privat besked

52

18.03.2011, 19:57

Sopcast er det eneste program der virker for mig via myp2p.

Alt det sædvanlige med genstart og alt det pjat, har du prøvet? Og logget ind som anonym på sopcast?

Indlæg: 1.649

Oprettet: 22.06.2008, 16:05

Geografisk placering: Varde

My Twitter:

Reputation modifier: 13

  • Send privat besked

53

19.03.2011, 07:19

Hvad ind i 5 fingre op i Marens lede skuffe gør, at det eneste program på MyP2P er sopcast, og at det lort ikke virker ?. Jeg har forsøgt at downloded det tilhørende soft ware, men det virker fandme ikke.
Har nogen en ide ?.
Starter Sopcast linket når du klikker på det? Jeg har brugt sopcast i lang tid med succes, men pludselig en dag, efter en update, fungerede skidtet ikke længere. Der var tale om at linket loadede, men efter ca. 1 minut gik sopcast "orange" og meddelte: "channel seems to be offline."

Et dumt spørgsmål her: Har du forsøgt begge Danish Delight links?

Jeg vil under alle omstændigheder anbefale dig at prøve at installere en tidligere version af Sopcast og se om det fungerer på den måde.
Signatur for »Rastapopoulos« Dunkedyret bestemmer!

JunkStar

Professionel

(30)

Indlæg: 662

Oprettet: 29.05.2009, 10:00

My Twitter:

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

54

30.03.2011, 14:57

Er det kun hos mig at bold.dk ser helt fucked ud i Firefox 4 ? Er ikke hjemme den her uge så kan ikke tjekke hvordan min stationære reagerer på det...

nama

Udlært

(55)

Indlæg: 306

Oprettet: 08.08.2009, 23:53

Geografisk placering: Århus N

Reputation modifier: 7

  • Send privat besked

55

30.03.2011, 14:59

Er det kun hos mig at bold.dk ser helt fucked ud i Firefox 4 ? Er ikke hjemme den her uge så kan ikke tjekke hvordan min stationære reagerer på det...
Det ser helt normalt ud her. Skæbnen straffer dig for noget :D

fooler

Administrator

(259)

Indlæg: 6.716

Oprettet: 25.04.2008, 23:09

Geografisk placering: Othinia

Reputation modifier: 23

  • Send privat besked

56

30.03.2011, 15:40

Er det kun hos mig at bold.dk ser helt fucked ud i Firefox 4 ? Er ikke hjemme den her uge så kan ikke tjekke hvordan min stationære reagerer på det...
Den ser normal ud her.

Signatur for »fooler« "... så snart kampen bliver fløjtet i gang, er der tale om
krig. Så er det kun de tre bogstaver, AGF, på brystet og de
ti holdkammerater på banen, som betyder noget.
" -BSN

JunkStar

Professionel

(30)

Indlæg: 662

Oprettet: 29.05.2009, 10:00

My Twitter:

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

57

30.03.2011, 16:49

Hmm... Nu ser den os fin ud her..

MandarinBaronen

Professionel

(40)

Indlæg: 630

Oprettet: 11.06.2008, 09:34

Geografisk placering: Vestjylland

Reputation modifier: 9

  • Send privat besked

58

01.04.2011, 19:34

Jeg har et problem. I dag mens jeg har været på arbejde er Norton security tilsyneladende blevet installeret på min computer. På skrivebordet er der lagt et ikon og i "programmer og funktioner" kan jeg se programmerne Norton online backup og norton security scan. Endvidere er der åbnet et "velkommen til norton security scan" vindue der tilbyder at scanne computeren. Eneste mulighed dette vindue tilbyder er at trykke på knappen Fortsæt for at starte. Der er ikke mulighed for at afslå eller lukke vinduet. Jeg har ikke lyst til at Norton skal scanne min computer... Jeg har heller ikke lyst til at Nortons programmer skal ligge på min computer. Derfor prøvede jeg i tilføj/fjern programmer at fjerne programmerne, men når jeg gør det sker der følgende:

- Forsøg på at fjerne Norton online backup -> Et nyt vindue åbner der spørger om det er ok at NOBU activation (fra symantec coorporation) opdaterer software computeren. Det har jeg ikke umiddelbart lyst til at det skal. Og det hjælper ikke på det, at når jeg henter oplysninger om udbyders certifikat, så oplyses det at certifikatet udløb 25-11-2010.

- Forsøg på at fjerne norton security scan -> det oplyses at dette ikke kan lade sig gøre da programmet allerede kører på computeren. Går ud fra at det drejer sig om det vindue der tilbyder at norton scanner computeren. Men det kan jeg jo ikke få lov til at lukke...

Hvordan fanden kan jeg så fjerne det? :cursing: X(

Tom

Vismand

(180)

Indlæg: 5.506

Oprettet: 05.06.2008, 19:30

Geografisk placering: Alt for langt væk fra Fredensvang..... (7160 Tørring)

My Twitter:

Reputation modifier: 21

  • Send privat besked

59

01.04.2011, 19:43

Øøøøh Systemgendannelse??? ;)
Signatur for »Tom« Hellere stiv og i godt humør end ædru og småkedelig........

Ato Vari

Moderator

(440)

Indlæg: 4.802

Oprettet: 12.05.2008, 15:01

Geografisk placering: Århus C

Reputation modifier: 21

  • Send privat besked

60

01.04.2011, 20:00

Norton er et rigtigt møgprogram. Det er kendt for at skabe vildt mange problemer for andet software, og derudover opfører de sig næsten selv som malware, når de skal sælge det. Jeg googlede mig frem til denne løsning. Måske virker den?

http://www.ehow.com/how_6383328_remove-n…urity-scan.html

Fandt også denne:

http://majorgeeks.com/Norton_Removal_Tool_SymNRT_d4749.html

Men brug på eget ansvar. Det er kun en hurtig google-søgning.
Signatur for »Ato Vari« It's all just a little bit of history repeating.

Social bookmarks