Du er ikke logget på.

Kære gæst, velkommen til GF-Forum. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

mondrup

Udlært

(19)

Indlæg: 232

Oprettet: 27.09.2010, 09:38

Geografisk placering: Århus

Reputation modifier: 8

  • Send privat besked

661

09.02.2016, 22:54

@fsc: Haha, åh - det må du undskylde! ^^
Jeg forstod i ligeså høj grad dit spørgsmål som værende, hvad du ville kunne slå dig til tåls med, uden at have for tanke, at du har en pc nummer 1 i forvejen..

Jamen, om N3050 er noget bevendt.? Det må jo næsten komme an på, hvor basic dine behov er, og, ikke aller mindst, hvor tålmodig du er :)
Og du har ret i, at harddisken måske ikke betyder det store, alene når du browser, men en 2,5" laptop disc på 5400rpm vil bestemt føles sløv, når du overfører billeder og filer.. Jeg tør godt vove den forsigtige påstand, at du ville kunne mærke forskel på både den, en 7200rpm disc og en SSD, når du flytter filer, booter og i øvrigt eksekverer dine programmer :) Men det er jo heller ikke sikkert, at det er et issue..

Hvis du køber en ny pc i dag, så kan den ganske forventeligt både boote, skrive mails og lagre dine billeder. Men det er (lidt groft sagt) også cirka dét, når det kommer til pågældende processor. N3050 går i Intels laveste serie, og hvad jeg kan forstå, så er det markedets billigste og langsommeste, nye processor, som scorer lavest i alle benchmarks undtagen strømforbrug.. (hvilket selvsagt bliver en logiske 'konsekvens' af, ikke rigtigt at lave så meget som de andre processorer)
Men derfor kan den jo godt være din C1 alligevel :love:

Du kan kigge lidt på benchmarks her og i øvrigt se, hvordan i3 og N3050 lægger sig i hver sin ende af de testede processorer. Jeg har til gengæld også selv rigtig gode erfaringer med Lenovo, og jeg ville helt klart springe på @Hehe: s forslag i stedet.. Den ligner ganske enkelt bare et langt bedre køb, om end den så ikke efterlader uendeligt plads til dine billeder :)

1 registreret bruger har allerede takket.

Brugere der har takket for dette indlæg:

fsc (10.02.2016)

Indlæg: 5.990

Oprettet: 08.07.2008, 17:00

Geografisk placering: Brabrand

Reputation modifier: 22

  • Send privat besked

662

25.03.2016, 11:05

Jeg fik det ordnet
Signatur for »salling23« David Nielsen: Aarhus er en fantastisk by, hvor der dufter af fodbold, så snart du kører ind over bygrænsen

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "salling23" (25.03.2016, 21:46)


Queens

Professionel

(185)

Indlæg: 732

Oprettet: 22.11.2008, 12:27

Geografisk placering: 8000 C

Reputation modifier: 12

  • Send privat besked

663

28.03.2016, 14:47

Jeg har eet computerspil. Et! Det er Heroes of might and magic 4. Det har jeg hygget mig med siden det kom - i mange mange år, altså. Og nu fandme får jeg den besked når jeg prøver at starte det op, at jeg skal have administratorrettigheder for at kunne åbne det!
Se, DET er mærkeligt, synes jeg - og jeg har nada ide om hvad der foregår under overfladen på en computer så derfor klager jeg min nød her: jeg har super stor tiltro til brugerne af dette forums evner og fantasi i denne retning. Kan jeg mon få og i givet fald hvordan, får jeg mit spil tilbage? Anyone? :)

Christian

Professionel

(45)

Indlæg: 1.338

Oprettet: 01.06.2008, 22:27

Geografisk placering: Århus

My Twitter:

Reputation modifier: 12

  • Send privat besked

664

28.03.2016, 22:21

Kan jeg mon få og i givet fald hvordan, får jeg mit spil tilbage? Anyone?


Umiddelbart plejer det at kunne løses ved at højreklikke på det pågældende program og trykke "kør som administrator". Det er ihvertfald normalt løsningen...
Signatur for »Christian« "For mig virker håndbold mest af alt som en polterabendbegivenhed på linje med paintball. Jeg så kun et minut af finalen og fandt aldrig ud af hvem der skulle giftes. Det er en tarvelig sport der udelukkende består af dødbolde" -Troels Bech

Queens

Professionel

(185)

Indlæg: 732

Oprettet: 22.11.2008, 12:27

Geografisk placering: 8000 C

Reputation modifier: 12

  • Send privat besked

665

29.03.2016, 12:53

Kan jeg mon få og i givet fald hvordan, får jeg mit spil tilbage? Anyone?


Umiddelbart plejer det at kunne løses ved at højreklikke på det pågældende program og trykke "kør som administrator". Det er ihvertfald normalt løsningen...

Det vil jeg prøve, tak :)
Selve opstarten af programmet starter egentlig fint - det er når jeg trykker "start" problemet opstår - men du tænker jeg så kan højreklikke og få muligheden for at "køre som administrator"?
(Jeg prøver lige om jeg har forstået dig rigtigt)

Indlæg: 182

Oprettet: 18.01.2011, 19:08

Reputation modifier: 3

  • Send privat besked

666

29.03.2016, 16:06

Hvis det ikke virker, så er "good old games" gog.com et ret fantastisk sted, hvis man gerne vil have versioner af gamle og knap så gamle spil, så man kan spille dem på de nye operativsystemer.


Beklager hvis det er over stregen for reklame, så sletter I naturligvis bare. Jeg har ingen interesse i at fremme siden ud over glæden ved at kunne spille nogle gamle spil.

mph

Professionel

(210)

Indlæg: 1.396

Oprettet: 04.07.2011, 17:30

Geografisk placering: 8000 Aarhus C

Reputation modifier: 10

  • Send privat besked

667

29.03.2016, 20:42

Jeg har eet computerspil. Et! Det er Heroes of might and magic 4. Det har jeg hygget mig med siden det kom - i mange mange år, altså. Og nu fandme får jeg den besked når jeg prøver at starte det op, at jeg skal have administratorrettigheder for at kunne åbne det!
Se, DET er mærkeligt, synes jeg - og jeg har nada ide om hvad der foregår under overfladen på en computer så derfor klager jeg min nød her: jeg har super stor tiltro til brugerne af dette forums evner og fantasi i denne retning. Kan jeg mon få og i givet fald hvordan, får jeg mit spil tilbage? Anyone? :)

Heroes of Migth and Magic findes til iPad

Christian

Professionel

(45)

Indlæg: 1.338

Oprettet: 01.06.2008, 22:27

Geografisk placering: Århus

My Twitter:

Reputation modifier: 12

  • Send privat besked

668

30.03.2016, 08:06

Selve opstarten af programmet starter egentlig fint - det er når jeg trykker "start" problemet opstår - men du tænker jeg så kan højreklikke og få muligheden for at "køre som administrator"?
(Jeg prøver lige om jeg har forstået dig rigtigt)


Hvis den åbner en slags popup menu så er jeg bange for at vi er ude over min ekspertise... For så er det noget med et program der starter et andet program og dét program har brug for administratorrettigheder. Det er typisk tåbelig windows adfærd... Har du for nylig skiftet styresystem by any chance?
Signatur for »Christian« "For mig virker håndbold mest af alt som en polterabendbegivenhed på linje med paintball. Jeg så kun et minut af finalen og fandt aldrig ud af hvem der skulle giftes. Det er en tarvelig sport der udelukkende består af dødbolde" -Troels Bech

Queens

Professionel

(185)

Indlæg: 732

Oprettet: 22.11.2008, 12:27

Geografisk placering: 8000 C

Reputation modifier: 12

  • Send privat besked

669

30.03.2016, 08:52

Selve opstarten af programmet starter egentlig fint - det er når jeg trykker "start" problemet opstår - men du tænker jeg så kan højreklikke og få muligheden for at "køre som administrator"?
(Jeg prøver lige om jeg har forstået dig rigtigt)


Hvis den åbner en slags popup menu så er jeg bange for at vi er ude over min ekspertise... For så er det noget med et program der starter et andet program og dét program har brug for administratorrettigheder. Det er typisk tåbelig windows adfærd... Har du for nylig skiftet styresystem by any chance?

Det frygtede jeg du ville skrive ;)
Njah - jeg har været en kort omvej omkring windows 10, men har afinstalleret det igen. Programmets adfærd startede før jeg fik 10'eren ind og jeg håbede lidt at det kunne løse problemet med et nyt styresystem (ja, hva' faen ved jeg :D) men det skete ikke. jeg har siden bragt min computer tilbage til et genoprettelsestidspunkt lige før installeringen - og det har heller ikke hjulpet.
Men tak for alle jeres bud :thumbup:

fsc

Vismand

(287)

Indlæg: 3.623

Oprettet: 24.02.2009, 17:38

Reputation modifier: 19

  • Send privat besked

670

07.04.2016, 12:24

Jeg prøver dette alvidende forum igen, om end ikke 100 % computerrelateret:

Jeg har en iphone 6, jeg har brug for hjælp til. Problemet er, at touch-funktionen på skærmen (ret essentiel!!) ikke virker. Når jeg låser telefonen op, virker den som den skal, men efter alt fra 10 sekunder til 5 minutter bliver den uresponsiv. Skærmen virker - trykker jeg hjem, skifter skræemn til hjem. Det er altså kun touch-input, der stopper.

Låser jeg telefonen og låser den op igen, så virker den igen som den skal - for en kort tid.

Jeg har prøvet at:
- Fjerne screen protector
- Fjerne apps, så der er plads nok
- Genstarte den
- Reset til fabriksindstillinger (dog har jeg gendannet til icloud)

I og med, at skærmen altid virker efter lukke-åbne, tænker jeg at det ikke er en hardware fejl - så ville fejlen måske være periodisk, men ikke afhænge af om jeg tænder og slukker. Men når en factory reset ikke virker, så er jeg på bar bund..

Indlæg: 7.429

Oprettet: 16.05.2008, 21:32

Geografisk placering: Østjylland

Reputation modifier: 21

  • Send privat besked

671

07.04.2016, 13:29

Her er skitseret en lidt mere omstændig læsning men dog kun et par ting man skal huske at slå fra i processen Touch ID Not Working on iPhone 6/6 Plus? Here is How to Fix It

fsc

Vismand

(287)

Indlæg: 3.623

Oprettet: 24.02.2009, 17:38

Reputation modifier: 19

  • Send privat besked

672

07.04.2016, 13:37

Hej Martin.

Tak for input - jeg skal måske præcisrere, at det er Touch, ikke TouchID, der driller.

Men jeg prøver den mere avancerede reset to facotry settings udgave herfra: iPhone 6s/6s Plus Touch Screen Unresponsive? Here Are Ways to Fix It

Håber det virker. Og køber en android næste gang :D

Ato Vari

Moderator

(450)

Indlæg: 4.904

Oprettet: 12.05.2008, 15:01

Geografisk placering: Århus C

Reputation modifier: 23

  • Send privat besked

673

07.04.2016, 16:58

Jeg har haft et lignende problem med en firma-iphone. Det er sandsynligvis et hardware-problem, men før Apple går så vidt som til at bytte dit produkt, vil de sandsynligvis bede dig prøve at lave en frisk installation, da de vil påstå, at fejlen ligger i din iCloud-backup. Det er noget rædsomt lort, for Apple giver ikke andre muligheder for at overføre beskeder end via gendannelse. Det meste andet kan nok lade sig gøre, men det er noget bøvl. Hvis det så stadig ikke virker efter en frisk installation, så skal du sørge for at have filmet, at den fryser. Jeg tager ikke pis! Ellers gendanner de den bare igen, tester den kort, og siger at de ikke kan få den til at fryse. Med omtalte telefon måtte jeg aflevere den to gange til reparation og anden gang lykkedes det heldigvis at få den til at fryse i butikken, mens den var på opsætningsskærmen.
Signatur for »Ato Vari« It's all just a little bit of history repeating.

mondrup

Udlært

(19)

Indlæg: 232

Oprettet: 27.09.2010, 09:38

Geografisk placering: Århus

Reputation modifier: 8

  • Send privat besked

674

10.04.2016, 18:48

Hej Martin.

Tak for input - jeg skal måske præcisrere, at det er Touch, ikke TouchID, der driller.

Men jeg prøver den mere avancerede reset to facotry settings udgave herfra: iPhone 6s/6s Plus Touch Screen Unresponsive? Here Are Ways to Fix It

Håber det virker. Og køber en android næste gang :D

Det er sikkert unødvendigt at spørge, men har du sikret at telefonen er opdateret til seneste version af iOS? Der ligger ikke en software-update og venter?

Altså, min erfaring siger mig, at iPhone ikke er mere udsatte for fejl end Androids - om noget en lille smule omvendt faktisk.. Men derfor kan du jo sagtens finde lykken i en Android alligevel :)

675

17.07.2016, 22:16

Jeg vil ikke kalde dette indlæg for et problem, men det handler om søgning på nettet. Dem som bruger google meget, kan sikkert få glæde af nogle af de seneste tiltag, der er taget. Jeg opdagede først denne side idag. Check den ud:

Tips og tricks til søgning – Et indblik i Google Søgning – Google

Lav derefter en søgning på "agf" på google.com :-) Smart.
Signatur for »Hehe« “Viden er struktureret i bevidsthed”
― Maharishi Mahesh Yogi

1 registreret bruger har allerede takket.

Brugere der har takket for dette indlæg:

seppe (18.07.2016)

  • "Stone Cold" startede denne tråd

Indlæg: 4.114

Oprettet: 11.09.2008, 00:17

Geografisk placering: Århus

Reputation modifier: 22

  • Send privat besked

676

14.05.2017, 12:42

Jeg spørger lige det alvidende GF-forum.
Jeg har Mozilla Thunderbird som mail-klient, og det er jeg egentlig ok tilfreds med. Men nu er den gået i rille...
Jeg modtager ikke nye mails, kun den samme mail fra Aarhus Folkeuniversitet fra d. 10 maj, med titlen Sommer i København.
Indtil videre har jeg gjort følgende:
- Slettet mailen fra Folkeuni inde på webmailen (Gmail) - det hjalp ikke.
- Afinstalleret, genstartet computeren og geninstalleret Thunderbird. Det hjalp heller ikke, men den skulle heller ikke sættes op - den var bare klar med komplet indbakke og alting. Så jeg kan være i tvivl om den har været ordentlig afinstalleret.

Nu er jeg ret meget på bar bund.
Nogen der ligger inde med et godt bud på hvad jeg kan føre for at få friske mails (som jeg får dem på min telefon, så der er hul igennem), og slipper for at se på den ærgerlige reklamemail fra folkeuniversitetet?
Signatur for »Stone Cold« 219 kampe, 100 mål. 12.10.2012 blev AGF og superligaen en legende fattigere. Tak for alt Graulund - du stoppede som du spillede: kompromisløst

SteenA

Mester

(72)

Indlæg: 1.856

Oprettet: 17.05.2012, 15:55

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

677

14.05.2017, 13:32

Kan det mon være problemet, at du har sat et flueben ved, at der skal gemmes en kopi af mails på mailserveren og at din samlede lagerplads er fyldt op? Jeg har oplevet noget lignende tidligere, hvor jeg kunne se at den begyndte at hente et antal mails og så afbrød. Da jeg fjernede fluebenet i opsætningen kunne den igen. Der lå så også en ekstremt stor mail og ventede.

  • "Stone Cold" startede denne tråd

Indlæg: 4.114

Oprettet: 11.09.2008, 00:17

Geografisk placering: Århus

Reputation modifier: 22

  • Send privat besked

678

14.05.2017, 14:46

Godt bud - men det er det ikke. Mails bliver fjernet fra webmail så snart jeg henter dem med Thunderbird.
Jeg har brugt under 1% af lagerpladsen på min webmail, så jeg tror ikke den er for fyldt... ;(
Signatur for »Stone Cold« 219 kampe, 100 mål. 12.10.2012 blev AGF og superligaen en legende fattigere. Tak for alt Graulund - du stoppede som du spillede: kompromisløst

SteenA

Mester

(72)

Indlæg: 1.856

Oprettet: 17.05.2012, 15:55

Reputation modifier: 11

  • Send privat besked

679

14.05.2017, 21:56

Du kan jo prøve med en andel mail-klient. Hvis det virker må det være Thunderbird-opsætningen du skal pille ved.

Social bookmarks